Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookSíélvezet Dél-Tirolban

vissza

síelni a Dél-TirolDél-Tirol, olaszul Alto Adige, az alpesi sísport minden kedvelőjének Eldorádója. Ez a tájat tekintve igen vonzó vidék kiváló fekvésű síterületeket, csodálatos pályákat, decembertől egészen áprilisig tartó hógaranciát, vidám après-ski rendezvényeket és mindehhez még 300 napsütéses napot kínál egész éven keresztül. Családszeretet és vendégszeretet a dél-tiroliak számára ugyanolyan fontos, mint a lejtők tájkímélő preparálása.

Különösen ismertek Európa legnagyobb síkörhintájának, a Dolomiti Superskinek téli sportterületei. A világ természeti örökséghez tartozó egyedülálló Dolomitok lélegzetelállító hegyei között fekvő tizenkét sívidék mintegy 1.200 panoráma pályával a legmagasabb színvonalú élvezetet és valóságos paradicsomi körülményeket ígér. Síelők és carving síelők a világszerte ismert csúcsminőségű síterületeken mint Alta Badia, Gröden és Kronplatz a teljesség igényével megtalálják számításaikat.

Aki inkább az otthonosságot kedveli, az a kisebb síterületeken mint Sulden vagy Ulten, Vigiljoch, Reinswald, Hochpustertal vagy Tauferer-Ahrntal éppen a megfelelő helyet választotta. És hogy a téli szabadság a snowboardozók és akciós sport kedvelők számára is felejthetetlen élmény legyen, Dél-Tirol számos snow- és funparkkal rendelkezik. Valósítsa meg álmát és jöjjön téli szabadságra Dél-Tirolba!

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban