Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookA Trauttmansdorff-kastély kertjei, Merano és környéke

vissza

A Trauttmansdorff-kastély kertjei, Merano és környékeEz a varázslatos hely, mely a gyógyhelyeiről híres város, Merano felett fekszik, és melynek botanikus kertjét 2005-ben Olaszország legszebbjének választották, az évek során a közönség kedvence lett.

A munkálatok a Trauttmansdorff-kastély 12 hektárnyi kertjében 1994-ben kezdődtek. Az egzotikusságával szemetgyönyörködtető, amfiteátrumra emlékeztető formájú terület egy napsütötte hegyoldalon helyezkedik el, a tengerszint felett 334 - 438 méter magasan. Az ideális időjárási viszonyoknak köszönhetően azóta mintegy 100.000 különböző növény otthona ez. A terület négy részből áll, ezek a nyári kert, a vizi- és teraszos kert, az erdős kert és a Dél-Tirol növényvilága.
Trauttmansdorff-kastély - Merano
Merüljön el a természet és a művészet e harmónikus szimbiózisában, élvezze a világ minden részéről származó növények látványát. A Trauttmansdorf-kert szívében található az 1850-ben épült Trauttmansdorff-kastély, mely ma a Dél-Tiroli Turista Múzeumnak – Touriseum – ad otthont. Kétszáz év alpesi- és gyógyturizmusának érdekes emlékeit láthatja itt húsz teremben. Majd megpihenhet az idetartozó kastélykert éttermében, melynek tágas napos terasza és pálmafáktól övezett kávézója kellemes felfrissülést kínál.

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban