Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookA Messner Mountain Múzeumok (MMM) Déltirolban és Bellunoban

vissza

Utazásnak a hegy - Déltirol Messner Mountain MúzeumaibanA heggyel érintésközeli kapcsolatba kerülni, megérteni és lakóival találkozni – A Déltirolból származó extrém hegymászó Reinhold Messner a Messner Mountain Múzeum projekttel, rövidítve MMM, öt múzeumot teremtett, amelyek a hegy iránti szenvedélyt különleges módon hangsúlyozzák.

Összesen öt múzeum, valamennyi különböző helyen. A hegyi múzeum székhelye a Firmianban található Sigmundskroni kastély Bolzano közelében. A Firmiani MMM-ben 1100 négyzetméteren gyűjthetnek a látogatók tapasztalatot mindenről, ami a hegymászás történetével és művészetével kapcsolatos.
A hegy mítoszával foglalkozik a Juvali MMM Naturnsban. A vár egyben Messner nyári rezidenciája is.
Távolabb Vinschgauban található az Alpine Curiosa, amely hegymászó történeteket mesél és az alpesi térségből származó különlegességeket állít ki; az Ortlesi MMM részét képezi, amely a hatalmas Ortlers lábánál fekszik Suldenben és Déltirol legmagasabb hegyét, valamint az Örök Jég Birodalmát választotta témájául.

Az ország keleti részében található az összesen öt hegyi múzeum legifjabbika: a Ripai MMM. A Brunecki kastélyban várnak Önre az egész világ hegylakói, mongolok, serpák és még sokan mások.

És végül teljességében a szikla témájának szentelték a Dolomitok MMM-át, az olasz Belluno tartományban. A Monte Rite-ben található múzeum a Dolomitok felfedezésének történetét mutatja be.

Felkeltettük érdeklődését? Ebben az esetben engedje át magát az utazásnak a hegy bűvöletének égisze alatt és látogassa meg Déltirol Messner Mountain Múzeumait. A hegy hívogat…

Kapcsolat:
Brunecki kastély
MMM - Messner Mountain Museum srl
Europaallee 2
I-39012 Meran (BZ)
Tel. +39 0471 631265
Fax +39 0471 633890
www.messner-mountain-museum.it

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban