Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookA Prettau klímatárna a Tauferer Ahrntalban

vissza

Prettau klímatárna a Tauferer AhrntalbanAz Ahrntalban fekvő déltiroli Prettau falu kedvelt úticél nagyoknak és kicsiknek. Mindenekelőtt azonban légúti megbetegedésben szenvedő emberek számára. Itt található ugyanis egy leállított bányatárna, amelyben az úgynevezett speleoterápiát használják. Ez a beszűkült légutakkal rendelkező személyek számára nyújtott barlangterápiaként is ismert kezelési lehetőség sok követővel bír, akik ezen terápia gyógyító és jótékony hatására esküsznek.

A hatás a tárna belsejében lévő egészen speciális mikroklíma segítségével érhető el. Szerveink, mint a bőr és a tüdő kimondottan nedvességkedvelők; mivel a relatív levegő nedvességtartalom a hegyben szinte 100%, egyenletesen maradó kb. 9°C-os hőmérsékleti érték mellett, lehetőség nyílik allergén- és pollenmentes levegő belélegzésére. 10-20 napot és naponta 2 órát szükséges a klímatárnában eltölteni, amíg az első gyógyulási hatások megmutatkoznak.

Ezzel egyidejűleg a hely mindenki számára a kikapcsolódás oázisa is. A teasarokban, az olvasó szakaszban vagy a pihenő zónában elfelejtheti a hétköznapokat és szabadon engedheti lelkét.
A gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodtunk. A Prettau klímatárna közvetlen közelében lévő szállodák érdekes üdülési csomagokat kínálnak az egész család számára.

Több információ a Prettau klímatárnához:

Klímatárna a Tauferer Ahrntalban
Tel. +39 0474 654523
Fax +39 0474 654698

www.ich-atme.com

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban