Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookImpresszum

adatvédelmi rendelkezéseink

Nyomatékosan szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nyomtatványokat küldeni, a szálláslehetőségek rendelkezésre állásáról telefonon vagy emailen információt adni, illetve a kibocsátott tájékoztatással kapcsolatosan felvilágosítást adni nem áll módunkban.

Fotos by SiMedia

@Fotolia: Marco Monticone; Jacek Chabraszewski; Marc Xavier; Alexander Rochau; Kzenon; Minerva Studio


Ezen weblap Copyright-ja © az internet tervezetre, a programozásra, ... vonatkozóan a SiMedia GmbH tulajdona. Minden írásbeli engedély nélkül történő felhasználás tilos.

SiMedia

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy az erről a weboldalról továbbvezető linkoldalak kialakítására és tartalmára semminemű befolyással nem rendelkeznk. Ebből következően nem vállalunk felelősséget illetve garanciát ezen oldalak tartalmáért. Egyértelműen elhatároljuk magunkat attól a vélemnytől, amely ezeken az oldalakon megnyilvánul, mivel ez nem minden esetben egyezhet meg saját véleményünkkel. Nem vállalunk felelősséget illetve garanciát a kibocsátott információk helyességéért, aktualitásáért és teljességéért, és fenntartjuk annak a jogát, hogy változtatásokat előzetes bejelentés nélkül megtegyünk. Amennyiben valamely közzététellel Ön nem ért egyet, kérjük, hogy közvetlenül hozzánk forduljon. Ezen oldal letöltése vagy kinyomtatása magánhasználatra megengedett. Tilos azonban ezt az oldalt nyilvános vagy kereskedelmi célokra előzetes írásbeli beleegyezésünk nélkül használni. Mivel ezen weboldal minden egyes lehívásakor hozzáférési adatok kerülnek mentésre, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ezeket az adatokat kizárólag belső statisztikai célokra értékeljük ki, és azokat harmadik személynek nem adjuk tovább.


SiMedia GmbH
Kapcsolattartó személy: Reinhold Sieder
Zona Artigianale 12, I-39039 Villabassa (BZ)
Hochpustertal – Dolomitok – Dél-Tirol – Olaszország

Tel. +39 0474 741000 - Fax +39 0474 741090
E-Mail: info@SiMedia.com - Internet: www.simedia.com
PEC-Mail: internetagency.simedia@pec.it - Recipient code: T04ZHR3
Nemzetközi adószám: IT02365710215

Registered at the Chamber of commerce of Bolzano/Bozen 02365710215 – REA nr. 173841 Corporate capital Euro 10.000,00 paid in full

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban