Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookBurgraviato / Meráni régió – Dél-Tirol

vissza

Burgraviato Meráni régió Dél-Tirol

Szállások Burggrafenamt-ban:

Hotelek, Üdülő-lakások, Minden szállás Burggrafenamt-ban / Meráni régiban

Ez az egyedülálló üdülőkörzet enyhe éghajlatával rengeteg látnivalót kínál látogatóinak. A szelíd völgyes táj számos szőlő- és gyümölcsöskerttel valamint a Texel-csoport fenséges hegycsúcsai, számtalan túraútvonal, a sétányok és a napos lejtők a Burggrafenamt páratlan szépségein keresztül vezeti tátogatóit. Mialatt a völgyben tarka virágok és telten zöld mezők pompáznak, a háttérben hófödte hegyormok nyújtóznak.
Téli szabadságának élményét több síterület biztosítja mint Merán 2000, Schwemmalm vagy a Schnalstal Gleccser, a Vigiljoch és Pfelders. Valódi üdülő – és túraparadicsom.
A kultúra megszállottainak lenyűgöző betekintés lehetősége a Dél-Tiroli kultúrába és történelembe biztosítja a változatosságot – kövesse Sissi császáné nyomait.
Ez az egyedülálló üdülőkörzet enyhe éghajlatával rengeteg látnivalót kínál látogatóinak. A szelíd völgyes táj számos szőlő- és gyümölcsöskerttel valamint a Texel-csoport fenséges hegycsúcsai, számtalan túraútvonal, a sétányok és a napos lejtők a Burggrafenamt páratlan szépségein keresztül vezeti tátogatóit. Mialatt a völgyben tarka virágok és telten zöld mezők pompáznak, a háttérben hófödte hegyormok nyújtóznak. Téli szabadságának élményét több síterület biztosítja mint Merán 2000, Schwemmalm vagy a Schnalstal Gleccser, a Vigiljoch és Pfelders. Valódi üdülő – és túraparadicsom. A kultúra megszállottainak lenyűgöző betekintés lehetősége a Dél-Tiroli kultúrába és történelembe biztosítja a változatosságot – kövesse Sissi császáné nyomait.

Témák:

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban