Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság Dél-Tirol - Dolomitok - Szabadság
Wellness Hotel Családok Túra vakáció Hotel síelőknek Kerékpártúra Hotel motorosoknak
Wellness Hotel Családok Hotel Hotel természetjáróknak Hotel síelőknek Hotel kerékpárosoknak Motorkerékpár Hotel

Szálláskeresés:

Cookies
Data protection | Impresszum © Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookA 2010. Giro d'Italia Déltirolban – a Kronplatzon vendégszerepel

vissza

A 2010. Giro d’Italia DéltirolbanAz idei év májusának végén ismét elérkezik az idő: A Giro d'Italia útvonala 93.megrendezésének keretében Déltirolon keresztül halad. 2010. május 25-én a kerékpárosok előtt álló feladat a 16. útszakaszon, a St. Vigilből a Kronplatzra vezető igényes hegyi időfutam versenyen való helytállás.
A Giro d'Italia minden évben igyekszik programját az Alpok térségében lévő különleges erőfeszítést igénylő útszakaszokkal finomítani – Déltirolt is belevéve. Így az idén, mint már
2008-ban is, újból megrendezésre kerül a St. Vigilből a Kronplatzra vezető hegyi időfutam verseny. A mintegy 13 kilométeres szakasz hossza az első pillantásra talán csekélynek tűnik, de a kerékpárosoknak le kell küzdeniük a nem mindennapi több mint 1.000 méteres magassági különbséget , 24 százalékos maximális emelkedő mellett. Ezen túlmenően a profi kerékpárosok a szakasz utolsó harmadát a Giro d'Italia 2010 - KronplatzonFurkel-hágótól a csúcsig apró kavicsos pályán kell megtegyék. Ez az útszakasz joggal tartozik a Zoncolannál és a Gavia-hágónál lévő szélsőségesen meredek szakaszokkal a 2010. Giro d'Italia kimagasló esményei közé.
Egy nappal később, május 26-án indul a 17. útszakasz a Pustertalban található Bruneckből Peioba – ismét egy olyan esemény, amelyet nem szabad elmulasztani. Hiszen egy biztos: izgalmas és remélhetőleg korrekt futamra számíthatunk!

A Giro d'Italia-val kapcsolatosan általános információk a Wikipédia szabad enciklopédia oldalain is megtalálhatóak.

Ajánlatok  

Minden szállás Dél-Tirolban

A legjobb vállalkozások Dél Tirolban